Ahad, 6 Mac 2011

Topi..Topi...untuk dijual...

Salam semua..
Kini Harith sudah pun berusia 4 bulan 23 hari ..
           Malam semalam saya membelek gambar2 si bintang hati..Harith Eimran yang bucuk tu...hehehe.. then barulah saya perasan yang si bintang hati saya ada beberapa gambar yang bertopi..tak derlah banyak..tapi  bagi say .ada beberapa gambar yang mencuit hati saya...dan terasa nak berkongsi bersama dengan keluarga..kengkawan yang sudi baca blog saya yang seberapa ni..

     Topi..topi...topi..dan topi....selama ni pun tak perasan pun..bila tengok semua gambar2 tu rasa nak tergelak pun ader..hehehe...kesian Harith...mama ngan bak dia suka buli dia...hehehe...kalo baby pompuan..mesti si baby tu comel bila dikenakan headband..riben ker..atau apa2 benda aksesori di rambutnya..tapi kalo baby boy...hmm..topi ajer lah yang boleh diletakkan di atas kepala yang comel tu..

Gambar ni dicapture semasa Harith baru berusia beberapa hari di PPUM..

Macam Chef jer...ketika berusia seminggu..

Harith ketika usia genap sebulan..

Kesian Harith...Dia layan je apa mama dia pakaikan pada dia di usia sebulan seminggu..    



Chef Harith di usia 3 bulan 3 hari...
Ustaz Harith di usia 3 bulan 5 hari..hehehe..
Yo..yo..yo..tak ingat gambar ni bila di capture..


Blanket yang ada hud..

Future Pirate of Carribean..diakhir usia 3 bulan...
Nelayan Kuala Kemaman....di usia 4 bulan 1 minggu..
Roger rabbit....4 bulan 1 minggu...huish nie bak  ngan kakak nurul punya keje..suka sangat buli Harith..
Stylo Milooo....yesterday been captured...



3 ulasan:

eizam berkata...

Comeynyer Harith Eimran macam bak die jugok..

sury berkata...

assalam, nama anak kiter sama la :)

OuR KosMo... berkata...

Sury...ye ker sama?..hehehe...moga2 mereka sukses selalu ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...