Selasa, 24 Disember 2013

Pagi yang rahmat..

     Assalamualaikum semua...
     Pagi-pagi dah hujan..harap2 hujan rahmat..banyaknya keje nak kena buat..penat sangat dah..mungkin sebab preggy No.3 kot..nak cuti pun masih duk berkira-kira lagi ni..keje ni mmg tak akan abis..apa yag boleh buat..tetapkan hati supaya tenang menghadapi segala keje yang mendatang..abis satu..datang satu..abis dua..datang dua lagi...huh..penat kan?...=)..sampai nak baut benda lain pun tak sempat lagi..apatah lagi nak update blog...

Current job..sangatlah semput nak produce Construction dwg...sbb kekurangan kakitangan..=(..Bangunan 33 tingkat..rasanya bangunan ni akan jadi bangunan yang tertinggi kat negeri tu..negeri mana..nantilah ye kita bagitahu ye..tunggu siap dalam masa 4 tahun..sekarang ni kontraktor tgh buat kerja2 cerucuk (Piling Work) kat tapak projek..takut jugak..takut tergendala projek ni..

Current life...sekarang preggy dah nak masuk 5 bulan...expected due date : 18 May 2014...hopefully baby sihat hendak-Nya... Sampai sekarang tak buat check up lagi..planning nak tunggu genap 20 minggu baru nak start check up..mcm biasa..check up confirm nak buat kat PPUM..sepertimana masa preggy Harith & Hezrey dulu..

2 ulasan:

Ayu sukatiakula berkata...

boboy lagi ke gegirl plak kali ni??

OuR KosMo... berkata...

Ayu sukatiakula...hehehe..tak tahu lagi..aritu scan doktor cakap tak siap lagi..hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...